Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στην Albro - Αφοί Τριαντόπουλοι Ο.Ε. Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά.

07.06.2018
Καλώς ήλθατε στην Albro - Αφοί Τριαντόπουλοι Ο.Ε. Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά.Καλώς ήλθατε στην Albro - Αφοί Τριαντόπουλοι Ο.Ε. Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά.Καλώς ήλθατε στην Albro - Αφοί Τριαντόπουλοι Ο.Ε. Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, με κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά και σημαντική παρουσία στη διεθνή αγορά.
                                                                                                        
Η εταιρεία "ALBRO - ΑΦΟΙ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.", ιδρύθηκε  το 1996 από  τους αδερφούς Αθανάσιο και Απόστολο Τριαντόπουλο . Βασικό αντικείμενο της εταιρίας ήταν αρχικά η κατασκευή δομικών στοιχείων, όπως κουφώματα αλουμίνιου, κάγκελα αλουμινίου, ολοκληρωμένα συστήματα ρολού/γκαραζόπορτας, πόρτες ασφαλείας, καθώς και ξύλινων εσωτερικών πορτών & ντουλάπας. Από το 1999 η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως η κατασκευή συνθετικών κουφωμάτων P.V.C.
Ο Σεπτέμβριος του 2007 αποτελεί σημείο αναφοράς για την Albro, καθώς προχωρά σε μια σειρά αλλαγών σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την επιχείρηση .
Η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται  από την Γλύφα όπου βρισκόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον κόμβο Γλύφας - Πελασγίας , σε ένα μοντέρνο  εργονομικό και άρτια εξοπλισμένο χώρo 2750 τμ που στεγάζονται οι γραμμές παραγωγής , οι αποθήκες, ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρείας.

Ο υπερσύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός (CNC, H/Y),  και το έμπειρο και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό σε συνδυασμό με το αναπτυξιακό χαρακτήρα management της διοίκησης , παρέχει στην ALBRO ανταγωνιστικό πλεονέκτημα  ως προς την παραγωγική δυναμική της εντός του Ελλαδικού χώρου αλλά και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Η πολυετής συνεργασία της εταιρείας με καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς οίκους πρώτων υλών, παρέχει την εγγύηση υψηλής ποιότητας τελικού προϊόντος.

Από το 1996 η εταιρία ALBRO αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει μικρά και μεγάλα έργα και παρέχει υπηρεσίες after sale service αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους ικανοποιημένους πελάτες της.

 Όραμα της εταιρίας είναι να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα P.V.C και αλουμινίου και να έχει μια ισχυρή παρουσία στον ραγδαία αναπτυσσόμενο χώρο των κουφωμάτων, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη ανάγκη.